These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD 2.0, PODxt Family, Pocket POD, FloorPODs



Line6 Edit, Just can't get this to work.
by Graze on 2013-01-05 11:55:51

Hi,

I now have Line6 edit running, I can't change any settings though. I can turn a few knobs but then if I try to change the amp it defaults to "Tweed Blues" with the original settings.

Can anyone help please?  I'm now at the point where I'm going to give up and sell the pod.

I must be doing something wrong, am I right in thinking this program should be able to change and store settings on my PodPro?

I've also put this on an older mac laptop running 10.4.11 and it's the same

Graze

iMac osx 10.6.8, line6 edit 3.06 PodPro with 1.3 chip, m-Audio midisport uno



Re: Line6 Edit, Just can't get this to work.
by Graze on 2013-01-05 12:05:18

Just to clarify, I can seem to be able to alter everything except the amp and compressor. If I touch them, the whole thing reverts to that patch's default settings.

Thanks

Graze



Re: Line6 Edit, Just can't get this to work.
by Triryche on 2013-01-05 18:48:35

Have you run the Monkey to update the drivers?



Re: Line6 Edit, Just can't get this to work.
by Graze on 2013-01-06 17:28:30

Hi

I don't think Monkey is available for the pod pro.

I've just been messing with this program and although I've been unable to make the app knobs make any changes to the sound on the pod, I just clicked the 'load' button.

Now which ever tone I click on changes the pod !! :-)

Now all the controls work and the amp changes. I don't have to click 'load' every time, just once seems to have set it right.

I think I have this licked.

G



Re: Line6 Edit, Just can't get this to work.
by Triryche on 2013-01-07 05:55:27

Cool!!

Glad you got it going.




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.