These forums are read only, please use our new forums here.

Main :: POD HD


Support forums for all POD HD products


Help me with the pedal of the pod HD500
by Georgeambrosio on 2013-01-13 19:53:24

A week ago, update my pod, I could only use the wah with the pedal, but when I update all my effects were erased and I can use the wah with the pedal.

I can do?



Re: Help me with the pedal of the pod HD500
by jimsreynolds on 2013-01-15 04:05:42

Sorry George, I cannot understand your question and I don't think anyone else has either, due to the lack of answers.

If you do not speak English then please try using Google Translate here to create your question.  http://translate.google.com/">http://translate.google.com/">http://translate.google.com/

If you do then please try again !



Re: Help me with the pedal of the pod HD500
by hurghanico on 2013-01-15 07:55:00

I try to guess!


I think probably our friend wanted to say this:

a week ago I updated the firmware of my pod, before the update I was able to use the wah, after the update I lost all my presets and the wah is not working anymore.. What can I do?



Re: Help me with the pedal of the pod HD500
by hurghanico on 2013-01-15 07:59:56

Georgeambrosio ha scritto:

I can do?

dear friend, first of all I recommend you to study a little more English ..
second point, assuming that I guessed your question, to solve your problem you need to do a global reset and a pedal calibration

http://line6.com/support/docs/DOC-2222




The information above may not be current, and you should direct questions to the current forum or review the manual.