Jump to content

652 topics in this forum

    • 8 replies
    • 1,621 views
    • 8 replies
    • 3,210 views
  1. X3 Live - Panning?

    • 8 replies
    • 1,808 views
    • 8 replies
    • 3,075 views
  2. Pod X3 Not Being Recognized (win7)

    • 8 replies
    • 3,246 views
    • 8 replies
    • 3,159 views
    • 8 replies
    • 2,056 views
    • 7 replies
    • 13,008 views
    • 7 replies
    • 2,863 views
    • 7 replies
    • 2,173 views
  3. Using My X3 Bean Live With A Poweramp?!

    • 7 replies
    • 2,510 views
    • 7 replies
    • 905 views
    • 7 replies
    • 900 views
    • 7 replies
    • 1,231 views
    • 7 replies
    • 6,744 views
    • 7 replies
    • 1,349 views
    • 7 replies
    • 1,468 views
    • 7 replies
    • 2,168 views
    • 6 replies
    • 4,015 views
    • 6 replies
    • 5,705 views
    • 6 replies
    • 1,577 views
    • 6 replies
    • 1,127 views
    • 6 replies
    • 1,445 views
  4. Podx3 And Looper Pedal?

    • 6 replies
    • 3,737 views
    • 6 replies
    • 2,423 views
    • 6 replies
    • 1,932 views
    • 6 replies
    • 1,549 views
    • 6 replies
    • 4,536 views
    • 6 replies
    • 3,288 views
    • 6 replies
    • 983 views
  5. Tuner Not Working

    • 6 replies
    • 1,717 views
  6. Pod x3 Crashing

    • 6 replies
    • 2,256 views
    • 6 replies
    • 1,409 views
    • 6 replies
    • 1,999 views
    • 6 replies
    • 2,776 views
  7. X3 Pro - no Variax

    • 6 replies
    • 896 views
    • 6 replies
    • 723 views
    • 6 replies
    • 1,217 views
    • 6 replies
    • 4,817 views
    • 6 replies
    • 1,982 views
    • 6 replies
    • 2,669 views
    • 6 replies
    • 2,264 views
  8. POD X3 via USB - No output sound

    • 6 replies
    • 3,079 views
    • 6 replies
    • 821 views
    • 6 replies
    • 831 views
  9. Problem with pedal and sound output: POD X3 Live

    • 6 replies
    • 2,185 views
    • 6 replies
    • 564 views
    • 5 replies
    • 1,299 views
    • 5 replies
    • 4,178 views
    • 5 replies
    • 918 views
×