Jump to content

pavelo01

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pavelo01


  1. 6 hours ago, datacommando said:

     

    Hi,

     

    This has come up on several occasions and if I recall correctly, your CODE - 8201 is a badly formatted preset error.

     

    Try this:

    Reboot your Helix while holding down footswitches 10 & 11 which should rebuild your presets and update them to the latest firmware spec.

     

    Note: if this doesn’t fix it, then you need to supply more info. What you gave here is not much use! You know we need important stuff like: what hardware, what computer, what OS , what firmware, etc. It’s a big help.

     

    Hope this helps/makes sense

    Thank You. I reset my helix lt to factory settings, once again upload firmware 2.82 and use presets from my back up. Now I can play

    • Thanks 1

  2. Hi,

    HELP!!!! - yesterday i use my helix lt and everything was ok. Today when i start helix lt i lost my patches on user 4. When i try restore backup - i see this:

     

    ERROR OCCURED DURING THE RESTORE

    DEVICE HAS NOT BEEN INITIALIZED PROPERLY, (CODE - 8201)

    DO YOU WANT RETRY?

     

    2 days ago i update my line 6 updater

     

    and one more…. when i go to user 4 presets - every presets has information - "Failed to get preset names. device has not been initialized properly. code -8201" and it replaced

    some other presets from user 5 and user 3

     

    when i try to change (import or paste) on user 4 some presets there is always the same informtion : "Failed to get preset names. device has not been initialized properly. code -8201"

     

    user 1,2,3 and 5 in helix lt are ok, they dont have any information like code 8201......

     

    Please help…..


  3. Hi,

    HELP!!!! - yesterday i use my helix lt and everything was ok. Today when i start helix lt i lost my presets from user 4. When i try restore backup - i see this:

     

    ERROR OCCURED DURING THE RESTORE

    DEVICE HAS NOT BEEN INITIALIZED PROPERLY, (CODE - 8201)

    DO YOU WANT RETRY?

     

    Every time when i turn on my helix lt is rebuilding presets. 

     

    All presets form user 3 replaced on user 4, when i try to use any presets from user 4 i see this: Failed to get preset names. Device has not been properly. code-8201

     

    Please help…..


  4. Please help me. I started update my helix lt to 2.8. I have done buck up but during updating my helix show - "Boot failure. Entered update mode!".

    I thought it was something wrong and I stopped updating. Now I can't do anything. My helix lt can't connect with HX edit….. Help!!! Even can't do factory settings. When I close helix and restart there still the same info "Boot failure. Entered update mode"...….. I'm depressed

     
     
    
     

  5. Hi,

     

    I have helix LT and I want play on guitar with backtracking on helix lt. Please tell me step by step what i have to do to plug my mp3

    (smartphone with mini usb and output jack 3.5) to helix lt. When I try to connet my smartphone output - jack 3.5 - return helix lt  - 

    sound is not good (it's downbeat, subdued). Where and how I have to set my helix lt to get good, realistic HD:) sound.

     

    Thanks

     

×
×
  • Create New...