Jump to content

Schivosa

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Schivosa

  1. I have a EHX 44 Magnum that I use through a friends 4x12 sometimes. I'm going to use that for my 2x12.

     

    How would an attenuator/reactive load allow me to have the FX after the cab and IR? Which one would  you recommend?

     

    In the modified preset, how does it know to send path 2A to the Cab and path 2B to FOH?

     

    The sound changed drastically when the IR is in path 2B, it doesn't sound good.

     

    Thanks for your help!

  2. I am getting a 2x12 cabinet soon and I want to have 2 paths in my presets.
     
    I want to have one path to the cabinet and another path to the PA, I want to bypass the IR block in the cabinet path so that the IR doesn't override the speakers.
     
    I place noise gate, eq, and overdrive before the amp and all other fx after the IR typically.
     
    Does anyone have presets that they can share that utilizes this kind of setup?
     
    I've attached my preset that I use now that goes to the PA only.

    5150_Mesa DV-77.hlx

  3. Yeah, I was setting this up for a friend on different occasions and we had the speakers connected to the pod the first time. This last time I forgot to check and didn't realize it wasn't connected anymore.

  4. When the Asio Pod Go driver is selected in Reaper I don't hear any playback of recorded tracks. I have to change the audio device to wavesound to hear my recording. Anyone else have this problem with the Pod Go and Reaper?

  5. I am using the Pod Go for my interface and I am getting popping noises in Reaper. I have increased the buffer size in Reaper to its limit (6000). It helps some but not completely. Is there some setting in the Pod that I can try? 

  6. I use Reaper and it's been happening for weeks. I tried 1.90, 1.91 and 1.92. Same issue with each version. I tried changing the DPI modes and only having one instance loaded also. I opened a ticket and have been in contact with support. I sent them some error logs and waiting to hear something.

  7. I'm trying to get the single individual presets (Monuments and Tesseract) to sound the same in the snapshots (ATCAT).

     

    Monuments preset -> MonumClean snapshot

     

    Tesseract -> Tess Clean Snapshot

     

    Monolith and Tesseract presets use just DI, no amp or cab. So, when I switch to them in the snapshots I disable the amp and IR blocks and use the same ones from the individual presets.

     

    Am I explaining it better now?

     

    Can't take full credit for the presets. I downloaded them from customtone and modified them.

  8. I'm trying to incorporate two clean presets I made into snapshots but they sound different in the snapshots.

     

    The clean 2 sounds almost the same but the clean 1 sounds a lot different.

     

    I had to make the paths as shown to compensate for DSP limits.

     

    How I can implement these two clean sounds into snapshots and have them sound the same as individual presets?

     

    CLEAN1

    Clean1.thumb.JPG.84568115f82c8daceece81f03ce3e515.JPG

     

    CLEAN 1b

    Clean1b.thumb.JPG.b0d673012df3cfd1187bbcbd9fb4d364.JPG

     

    CLEAN 2

    Clean2.thumb.JPG.67d4d878ed78d7cad6bdbac00899169a.JPG

     

    CLEAN 2b

    Clean2b.thumb.JPG.0a5913277205924b173de707ac13175c.JPG

    Clean1.mp3 Clean1b.mp3 Clean2.mp3 Clean2b.mp3

    Clean 1.hlx Clean 1b 2b.hlx Clean 2.hlx

  9. Running Windows 10, have all latest updates. Just scanned system, all clean. The only thing is I'm still running Reaper 4.3 but I've never had an issue before. Maybe it's time to upgrade.Running Windows 10, have all latest updates. Just scanned system, all clean. The only thing is I'm still running Reaper 4.3 but I've never had an issue before. Maybe it's time to upgrade.

×
×
  • Create New...