Jump to content

jaamoe

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jaamoe


  1. When setting up the volume block I change the default sweep setting. I find you can be more accurate with the volume level. 


  2. Has anyone had the jr pedal not work immediately? I use it as an expression pedal.  I have the 250k. I have to move it a bit before it starts working. 


  3. My issue was purely my own fault. I did the update without fallowing the written instructions. I had the same issue with my variax with their last update. I just downloaded the update and ran it.

    When I got the error on the helix I had to install the update a few times before it worked. I restarted it multiple times and put it in recovery mode (I think that's what it's called) multiple times before it finally worked. Again for me I knew it was my fault for not fallowing the update instructions. Maybe the update has an issue and maybe it doesn't I don't really know. Ii know your upset and believe me I would be as well. 'd suggest sleeping on it then try again in the morning.

  4. T5z


    Direct, with some EQ, the T5z sounds pretty darned decent so I knew something would sound good. 

    What is the pickup switch and knob setting you are using when you say direct?

  5. T5z


    I just got a T5z and I haven't gotten a good acoustic sound from the helix. The hd500x had a great acoustic amp in it. I have a crate ca60 from the 90's that just sings with the Taylor expression system. I'll give your settings a try and share my thoughts.

×