Jump to content

celil

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by celil


  1. Are you solved this problem?

    No unfortunately I still have the same problem with a little change. This time it goes to preset B (FS6) instead  :) .

     

    The problem with swithing does not show itself so often though. I also use a tube screamer as a backup in case it changes in the middle of a solo... So that I can boost the channel and be safe on stage. It's a shame such a nice unit has this kind of stupid problem.. 

     

    Pitch shifter has the same delayed/echoed sound even without any effect on. It seems like the sound is not seamless, but a processing error is happening...   :(


  2. My first problem with POD HD500X is that, it switches itself to preset A (FS5) and sometimes I can not go to other presets or open the tuner. This problem is temporary, sometimes it works fine. This happens especially when I press FS1 to activate an effect. 

     

    I tried to install the latest firmware, and did the global reset on the unit by holding the LEFT ARROW (<) button as I plug-in the Power adapter. But the problem was not solved.  I suspect of a switch error.

     

    Another problem I face is when pitch shifting, the sound is not sustained, but delayed. As if there is an echo on. I do not have any other effect on. Just amp/cab simulation is on with pitch shifter. 

     

    Is there any solution to above problems?

     

    Thanks in advance


  3. I exactly have the same problem with you. Sometimes my HD500X is stuck in preset A, I can not change anything or open the tuner etc... Or it switches itself to preset A when I am on some other preset. Sometimes it works perfectly and no problems happen... I am crazy about this problem as I have no warranty left... Could you be able to solve this problem?

     

     

    Hi there,

     

    I am using HD 500x for about half a year. The problem started week ago. I am using ABCD mode for switching presets.

    When I switched for B,C or D preset it automatically is switching back to preset A and I can not switch to any other preset. Even when I am using preset A and I am trying to use any of the additional switches to add delay, reverb or whatever other setting assigned to top 4 switches it is coming back to original. It happens after 10 or 15 minutes of normal use. In the worse scenario I can not use Tuner because it is keep on switching back to preset A.

     

    I used monkey to reload flash and it did not change anything. I am using normal guitar and variax. I was thinking that maybe my variax cable is making that error but it is not the case.

     

    Please help solve this problem. Right now HD 500x is completely useless.

×
×
  • Create New...