Jump to content

blue_apple

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by blue_apple

  1. On 3/17/2020 at 2:13 PM, rd2rk said:

    For what device?

     

    Helix LT...

     

    3 hours ago, jbuhajla said:

    Yep, do a complete factory reset/restore. It will be squeaky clean, then you can restore your backup. 

     

    If your backup still contains some corrupt presets, they will get restored back to the unit. So, you may not want to do a full restore unless you know you have purged the corrupt presets. 

     

    Thanks for the info, Jbuhajila.  Did the issue go away after the reset, or is it something that persisted?

  2. Hello! 

     

    I have a few setlists that contains a handful of corrupted presets, which happened while trying to copy and past a few presets at a time.

     

    It seems like the only solution at this point would be to replace the entire setlist with a blank one, but I don't have one available.  If you have one available, I'd love to have a copy...

     

    P.S. If you have any other ideas on how to fix the issue, I'm all ears.  :)

     

    Many thanks!

  3. Helix LT - v2.8

     

    After every reboot, the Global Setting for XLR output (originally set to line) seems to reset to "Mic".  If I look at the menu, it still says "Line" but there is a significant drop in volume. If I switch it to Mic, then back to Line, the level gets back to normal.

     

    I hope that makes sense.

     

    Cheers!

    • Sad 1
×
×
  • Create New...