Jump to content

kmsh

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kmsh

  1. well, still nothing for my HD 500x....

    I use my MB Pro for both work and record. Company policy was to upgrade to EC today.

    I'm disappointed by L6 on this one, I had to use a steinberg UR22 card (no compatibility as there is no driver for it).

    Ironically, Line 6 seems aligned with Apple way of selling -> maintain new products (I've seen EC support for Helix, etc), let scream old users...

    Bad show guys....

  2. While truss rod adjustments do need to be made in small increments, 1/8 of a turn is hardly anything, and it probably won't move the neck all that much. Most routine set-up instructions call for 1/4 turn at a time, tuning to pitch, then allowing some time for the neck to settle in. Rather than jacking up the string height so high, you may just need to loosen the rod a bit more.

     

    hmm, seems that the neck itself is badly screwed maybe. post-684361-0-67382400-1443357540_thumb.jpg

     

    I lower the vibrato, but buzzing is back a bit.

     

    Bad thing is I'm in France, and very difficult to find someone who wants to work on this. returning to warranty seems to be complicated too.

     

    thanks for your helps.

  3. Dont waste your time trying OS X beta versions unless you're a developer.

     

    Never had a problem with Line 6 or Roland devices when a new OS X final version come out. Just wait a few days and stop this freaking nonsense.

    You're not wrong, but don't confuse a developper beta and a GM release. In 99% of the code, the only difference is debugging flags and logs, code is finished and stable.

     

    I'm not sure that L6 will deliver their compatible drivers just a few days after the official release (wich is wednesday).

     

    However, it is wise to check if everything is compatible to a newer system, I'll give you that.

     

    My 3 cents

    • Upvote 1
  4. Hi, sorry my english is limited.

     

    I had too much buzz on my JT69s and the saddle action screws on the bridge were already at the maximum when I received the guitar (it was brand new).

     

    The only solution I found, after relaxing the truss road (1/8 turn), was to use the 2 main screws of the bridge and raise the entire block (see image), but I'm not sure it's the best way.

     

     

     

    K.post-684361-0-20817900-1443299933_thumb.jpg

     

    Could you share you own setups ?

     

    thanks in advance, and sorry again for the bad english.

     
  5. Acoustic

    --Bass Pack Amp Models--

    SVT Brt

    SVT Nrm

    G Cougar 800

    --Bass Pack Cab Models--

    810 SV Beast

    410 Rhino

     

     

    Thanks a lot Duncan, that's what I was looking for. I had them, but was not able to map those names to GK or Ampeg :(

    Maybe this is something that line6 has somewhere.

     

    Once again, thanks for your help/ :)

     

    Cheers.

  6. Hi,

     

    Sorry if the question is a noob one.

     

    I've purchased the HD fully loaded pack (metal, vintage & bass).

     

    I can't see the Ampeg & GK Amps in my HD500x neither in the editor. I assume they have different names but can't find out wich ones ?

     

    Does someone has a mapping table for this ?

    Or maybe the models haven't been implemented correctly during the install procedure.

     

    I will use an active Ibanez, a 5 chords peavey and a jazz bass fretless on it  BTW.

     

    Thanks for you help/advices

     

    Best regards.

     

    K.

  7. Hi,

     

    Just received my JT69S and very happy with it, except with power & battery.
    I ordered also 2 battery to get rid of the power problem but can't find out any power supply to avoid change the battery each day or so.

    I would like to avoid to buy a Line 6 POD HD or FireHawk, not because I don't like them ( I have old line6 stuff here and still use them), but also because I use quite often my Digitech gear or directly plug my guitars in the iPad or my MacBook.

    I can't find the power cable mentionned in the user manual, seems that line6 stopped it.

    Does someone have a magic trick for this, a homemade power or the characteristics of what shall be use as volt, A, imp, etc ?

     

    Thanks in advance.

     

    K.

×
×
  • Create New...