Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'amplifi 150'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

  1. I've had the Amplifi 150 for a couple of days now I've had no problems with bluetooth playback, creating/saving/trasfering tones and upgrading the firmware to 1.00.5 One thing I did noticed is that the App (on iPhone 5S or iPad 4 with iOS 7.1.2) does not update or refresh when I turn the amp knobs. Is this only happening to me? F.
  2. For some reason the amplifi app won't let me save to the amplifi. When in first had the amplifi it worked great, however, I haven't been able to 'save to hardware' for the past few weeks. Anybody else having this issue?
  3. I've been playing for three years, a rookie guitar player, and was ready to move up to another amp. I was set on either a Line 6 Spider IV 120-2x10, or the Spider Jam 75, then the GC salesman promotes the Amplifi 150 which I bought 3/5. Although now I know they are as confused as me. Admittedly being a rookie compared to all in this forum, I think that this amp is too sophisticated for me, and still has bugs, and that I'm not smart enough to know about. I want tones that are done or damn close. I don't want to play with the tones, tweak this, tweak that. This might sound stupid, but why can't the app "Shazam" the tones exactly like "Shazam" will tell you who is playing a song? it seems like every song on my playlist for practicing comes up "Twin Vibrato Clean." Then I have to mess with it. Which I don't know what I'm doing. Heck I have a hard enough time learning the song but it helps when it sound right initially. You guys with years of experience and an ear for this, open it up and adjust settings. I play basic stuff, Ramones, Nirvana, Cream, etc, and some country with basic chords. Open forum- should I stick with it or go back and get one of the Spiders? I still have a few weeks for a return. Thanks!!!
×
×
  • Create New...