Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disconnected'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. We have seen a variety of behaviors where the app is indicating a good connection to the hardware, but it is not actually communicating with the hardware. Music will still stream from the device, but the app will not connect to the hardware. This can happen following a firmware update over Bluetooth or during any app connection. In order to avoid or resolve this, we suggest the following: Android For AMPLIFi 75/150/TT, first try a factory reset on the AMPLIFi on to clear out any of it's stored Bluetooth settings. To perform a factory reset, press and hold the master volume knob and the 'tone' button as you power on the unit. turn the amp off and press and hold both the 'Tone' and Master Volume down as you power on the amp. Keep holding them both down until you see the LED's around the Master Volume light up. For AMPLIFi FX100, turn the pedal off and press and hold both the 'Tap' and Master Volume down as you power on the pedal. Keep holding them both down until you see the display light up with '01'. Next, on your mobile device, make sure that the AMPLIFi Remote app is fully closed and not running in the background. Within your mobile device Bluetooth settings you will need to delete any entries for AMPLIFi if possible. Press and hold the Bluetooth button on the AMPLIFi for 2 seconds until it begins to flash. It should then shortly appear within your mobile device Bluetooth settings, tap on it to re-pair. Try again to launch AMPLIFi Remote app, tap the menu button located in the upper left of the app and look to see if it shows that your AMPLIFi is 'connected' or not. iOS For AMPLIFi 75/150/TT, first try a factory reset on the AMPLIFi on to clear out any of its stored Bluetooth settings. To perform a factory reset, press and hold the master volume knob and the 'tone' button as you power on the unit. Turn the amp off and press and hold both the 'Tone' and Master Volume down as you power on the amp. Keep holding them both down until you see the LEDs around the Master Volume light up. For AMPLIFi FX100, turn the pedal off and press and hold both the 'Tap' and Master Volume down as you power on the pedal. Keep holding them both down until you see the display light up with '01'. Next, on your iOS device, make sure that the AMPLIFi Remote app is fully closed by double tapping on the home button and swiping up across the AMPLIFi Remote app. Than within your iOS device Bluetooth settings you will need to 'forget' any entries for AMPLIFi, by tapping the 'i' to the right of any AMPLIFi entry and than tapping 'Forget this device'. Than press and hold the Bluetooth button on the AMPLIFi for 2 seconds until it begins to flash. It should than shortly appear within your iOS device Bluetooth settings, tap on it to re-pair. Than try again to launch AMPLIFi Remote app, tap the menu button located in the upper left of the app and look to see if it shows that your AMPLIFi is 'connected' or not. If your AMPLIFi is detected by the AMPLIFi Remote app, the next thing to do is to apply the available firmware update using the instructions found at the link below: http://line6.com/sup...ifirmwareupdate
×