Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'logic pro x'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 9 results

  1. Line6Tony

    Known Issues in Helix Native v2.81

    Helix Native will not open in hardened runtime builds of Cubase 10.5 In rare cases, Helix/HX devices can become disconnected from HX Edit. If possible, always connect your Helix/HX device directly to the USB port closest to your computer's power connector. Never use any sort of USB hub, which may include the front USB ports on the front of towers Logic Pro X is currently unable to write snapshot or switch automation data for Helix Native In HX Edit, moving an effect, amp, cab, or IR block can sometimes inadvertently reposition a Split or Merge block In rare cases, the Dynamics > LA Studio Comp model can sometimes cause a drop in preset volume Pitch/Synth > 3 OSC Synth, 3 Note Generator, and 4 OSC Generator are louder than in 1.71
  2. I'm using Helix Native 1.71 on trial. It works fine for the first time. The next day when i choose Helix Native as plug-in in Garageband or Logic Pro x, both program stopped working( not responding, after 10 mins waiting, had to force quit ), as shown in screenshots.
  3. Hi guys, I've got a question for you. Since this is my first post on this forum I'd like to introduce myself: I am Fed, a guitarist, mixing and mastering engineer from the North of England. I am setting up a live rig with my band: a MacBook running Logic Pro X that controls our lighting system, backing tracks, my Fractal Ax8 and my guitarist's Helix LT. I've read the entire manual, done a bit of trial and error and I've managed to setup all the CC/PC and everything works properly until I move the playhead in Logic (both with the mouse or the hotkeys). Each time I move the playhead the Helix goes on tuning mode, the next time it turns off the tuning mode (and go on and on) without any apparent reason. If I save the Logic project, close the project, open it again and I start it from the top without stopping or moving the playhead at all it works fine, but the first time that I move the playhead it start to act crazy again. Are there some settings I need to change? Has someone got this problem and know how to solve it? What am I doing wrong? I can do a video if it helps you to understand, thank you in advance!
  4. 1) Launch Logic Pro X, go to 'Logic Pro -> Preferences -> Audio Units Manager'. 2) Make sure Helix Native is in the list and the box is ticked. 3) If Helix Native is not in the list, but the file "HelixNative.components" does exist in the location '/Library/Audio/Plug-in/Components/, please try the steps below: 1. Quit Logic 2. Click on the "Go" Menu in the Finder while holding down (alt) to access the 'username/Library' folder 3. If there is not a HelixNative.component in "username/Library/Audio/Plugins/Components, please copy it from Mac HD/Library -> Audio -> Plugins -> Components and put it into username/Library/Audio/Plug-in/Components/ 4. Move the com.apple.audiounits.chache file o the desktop for backup. 5. Relaunch logic, and see if you can re-scan for plug ins.
  5. Hi folks, Anybody know if the Variax usb interface connected to a Mac would allow Logic Pro x to receive input from the guitar? I am hoping to avoid using a mic. I also have both a firehawk and an amplifi available if one of those is required but I was kind of wanting to just use the guitar directly into the DAW. thanks!
  6. VIIyears

    Recording question

    So the way I've been recording is I use the Helix into an interface which then goes into my Mac. On the Helix I have the guitar patch EQ'd and Compressed. I was wondering if I would get better mixing results by bypassing the EQ and Compression on the guitar patch for when I record, and then do the EQ'ing and Compression on my DAW.
  7. I am using a Line6 KB37 together with Logic X 10.0.7 (OS X 10.9.4). The KB37 (newest drivers and firmware) is my audio in- and output and midi device. Everything works fine except two keys on the KB37 which are not triggering sound (e. g. as a software instrument). It's F3 and B3. Instead of triggering sound some weird movement on the faders are happening. I can trigger those two tones without a problem drawing them into piano roll. Also GarageBand has no problems at all triggering every tone on the KB37. It clearly seems to be a Logic Pro X problem. And my Roland FP-7 masterkeyboard (also connected via USB) triggers all midi notes correctly, too. It very much seems to be a midi-misunderstanding between the KB37 and Logic, but I have no idea where I can map the KB37 correctly. Any ideas how to solve this annoying problem are more than welcome. Thanks, Marc
  8. I,m using Pod Studio UX1 and I have a problem. When I record my electric guitar in Logic pro the waves are too weak. I can barley see the wave even after normalize. I'm using a Mexican stratocaster and pod farm 2.56.
  9. Though I'd reignite this thread: http://line6.com/support/thread/70425 And ask if anyone who had this problem knows if it goes away in Logic Pro X? I really can't go through the pain of installing it and it not working again - over the last two years I've done that too many times.
×