Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not supported!'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I just went through a lengthy chat on line with Apple Support to find out why my Mac with El Capitan (10.11.4) cannot find or see my Amplifi 75 via USB. They went directly to Line 6's tech info and quoted a paragraph stating that only Mac OS up to Yosemite (10.10) is supported!! This is after about 4 or 5 tickets to Line 6 asking for the same help. No one from Line 6 could actually tell me straight out that El Capitan is not supported for recording via USB!! If this is not the case, I need to find out if any of you have had the same problem or can deny that this problem exists because you are using El Capitan on a Mac connected to your amp via USB! If this problem is real, when will Line 6 admit it and release an update so newer computers can see the amp! [bTW: I am running the latest firmware and app on the Line 6 side and I tested the connection on an older Mac computer running System 10.8 which worked perfectly fine!] Any suggestions? Thx! Jim
×
×
  • Create New...