Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'spider iv 120'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 3 results

  1. Hello, I'm new to Line 6 family. I own a Spider iV 120 and i would like to ask if somebody has any clue on how to achieve Andy LaRocque's guitar tone? I would be grateful for any help.
  2. I'm having problems connecting to my PC with my Line 6 MKII Shortboard through the line 6 monkey. I've updated to the latest version of Line 6 Monkey and even purchased a new cable to connect my PC, whether I try to connect to my amp (Spider IV 120) or through the pedal I get the error message "device not Found". I've connected in the past and was able to export, adjust and save settings etc. but now I get nothing. When I try to manually select the device from the dropdown list I get the same error Message "device not Found" The pedal works fine for gigs and practice, just won't let me connect to my PC. I'm looking into buying another Line 6 practice amp and would like to be able to transfer my settings back and forth between the amps. If anyone has any suggestions or ideas that could help, I'd really appreciate it
  3. The carry handle/strap on my amp has come adrift. The nut holding it in place on one side has worked itself loose and is now inside my amp. The handle is now useless. In order to repair it I need to get inside but don't know the easiest way to do it. Can anyone offer any help/advice please? :)
×
×
  • Create New...