Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'corruption'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I've been having this problem since I bought the Helix, and blaming myself for it ("oh, maybe I skipped that step..." kind of thinking) but last night I followed every single step and yes, 2.10 is now running --- Intermission --- Let me just take a few seconds to thank and congratulate the team. I'm loving the new models, and I'll surely put the new expression pedal functionality to good use --- Back to program --- 2.10 is now running, smoothly. The thing is, what's failing is the update process. There are certain patches (six of them) that fail to rebuild or import (or export, I'm not sure). Helix doesn't rebuild them properly. One half of the DSP is missing, in some cases it's the first half (what would correspond to paths 1 and 2), and sometimes it's the second half (3 and 4). The first time I was annoyed, but I was still getting acquainted with the machine, so I didn't care too much. I went for my backed up patches (both as a bundle and separate playlists) and tried to restore them, but they were as corrupt as what Helix itself had turned the originals to. "Not a big deal, my patches are still in diapers" I thought. Next update. Same problem. Then 2.0, same problem. By then, it was the third time I had to rebuild those patches. I skipped 2.01 because I didn't want to go through it again, and I didn't really feel the need to update. So last night I went and made screenshots of everything in those patches, to be able to restore them later. Different USB cables, different computers (3 or 4 so far, I'm not sure) and different versions of the editor, drivers, firmware... everything. Any idea before I submit a ticket? Attached are screenshots of before and after
  2. LateratoR

    Helix Preset Failure?

    Greetings! If you are reading this then you are probably a proud owner of the Helix. With that said, I'm looking for an answer. Has anyone had their presets and settings wiped out in any given situation? I'm talking when a breaker pops, after transportation or even just booting Helix up normally. Has anyone had that issue, or should I really get into the habit of backing my presets up? I use Helix Rack to tour with. It's been absolutely fantastic to use but with touring, you know that stuff seems to go wrong at the most inconvenient time. I'm just trying to gather a failure report. Questions does not pertain to corrupt files that occur from updating Helix - I already knew that was a thing. Thanks folks, and keep on Helix-ing! Jaime Trevino of RockStar
×