Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'guitar-in z'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Well, after a long day and the thought to go to bed early ... I played with the Guitar-In Z. You'd think I couldn't beat a dead horse, but wait ... It is working!! OK, maybe not way I'd like it but here is what I found so far. If I set Guitar-In Z as an adjustable parameter it can be accurately saved in all 8 snapshots within the presets I have imported which I built in the previous FW version. Now when I go to another preset then comeback to the one I just modified all 8 snapshots still have the saved value AND they sound accurate. BUT, here is the rub ... As I said the snapshots have the correct value and the correct sound ... including snapshot 1 It is the preset that I initially switch back to after saving all snapshots that is harsh with the sound of the "auto" value for the Guitar-in Z value. Yet if I then choose any of the 8 snapshots they are all fine. Not sure but my thinking is that somehow the preset built in a FW that did not have snapshots is like the ghost in the machine. It is there, it says snapshot 1, but it really isn't snapshot 1 until you use the FS to chose it as snapshot 1. Note I did save the preset twice before starting this testing. WHAT I HAVE NOT DONE; I haven't created a preset from scratch in the new FW 2.00 with or without the 2.00.1 editor. So my theory could be inaccurate based upon incomplete testing. I am beat and have to get ready for a State DMV license renewal so I'm calling it a night. More later unless someone else would like to do what I haven't yet. Thoughts from anyone? Dennis PS: Line 6 did a hell of a job with this FW and App version. So, at the end of the day ... Thank you Line 6 for getting this out and letting me if not us get the scenes everyone has been asking for. PPS: DI, jpdennis like snapshots (the tonality of my voice is likened to Cookie Monster) :rolleyes:
×
×
  • Create New...