Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loading presets'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. All of a sudden I am having trouble loading presets from the Amplifi App to the actual Amp … When I attempt to Save a Tone to the Hardware … I receive a "Hardware not Responding" alert … I have done the firmware update to the Amp and the latest update to the App which allows for 25 banks of 4 presets each … I have also done the recommended Factory Reset (Holding the volume & tone knob/button) and Re-connect via Bluetooth … This did give me a whole slew of new tones setup in all the new Banks / presets which I guess is pretty cool and will have to run thru them all … However, when I attempt to load my presets / Save Tones to Hardware .. I am still receiving the "Hardware not Responding" notification … Also, the App otherwise appears to be working properly … i.e. I am actually connected and I can choose a tone from "My Tones" via the app and it effects the sound coming out of the amp and the Tuner and Amplifi option on the sidebar are fully engaged … so, it is really not a connection thing (I think?) … Has anyone else run into this or does anyone have any thoughts / suggestions on the matter? Thanks, Scott B
  2. Just got my unit. preface by saying I purchased an HD500x in January and returned it. I think about all the work I did with my Digitech GNX4 over the last nine years. Hard to let go but I know I need to. I thought the HD500x needed a ton of tweaking. I couldn't put the time into it. The idea of ios controlled was pretty cool. I'm not crazy about the tones I'm hearing out there. running through an Atomic Amp Reactor by Tom King, so amp is not coloring the sound. no preamp. so I'm willing to give it time and contribute new sounds I get that I think are decent. so here's the noobie question. I can't find anywhere how it discusses saving the presets I create (or borrow) to the unit. Please someone... help!
×