Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 146 results

  1. Sorry for my English. My FHFX stopped turning on. Prompt in what there can be a problem? Before that, everything worked well for a year. https://youtu.be/_PwEI-A7jQg Line6_Firehawk_FX_does_not_start.mp4
  2. Hey there, I recently encountered a problem with my Helix Lt and haven't had any success in fixing it so far. I use my unit as an interface to record into Cubase from time to time. However, the device's driver doesn't show up in the drop-down menu where it could usually be selected anymore. Has anyone had this problem before? If so, I would be very happy if you could give me some advice. Thanks in advance. Rock on!
  3. Hey y’all! First post here. I’m gonna try to explain this as clearly as possible, but it’s kind of confusing, so bear with me and let me know if you can help. I’m running my pedalboard into the front of the HX Stomp (no FX loops or effects after the Stomp). The last pedals in my chain are a mono input into my Timeline > L/R out into my Big Sky > L/R out to the L/R ins of the HX Stomp, which is then running L/R out to a stereo DI into FOH. Easy peasy. Both channels are working and receiving signal at the board. I’m trying to run the Essex AC30 and the Matchless Jump in true stereo. I split the AC30 and its IR on path A, and the Matchless and its IR on path B. I panned path A hard L and path B hard R on both the split and the merge. After the merge, I then put a stereo EQ and a stereo compressor at modest settings before hitting the Out. SO, the problem I’m having is that one of the channels is receiving the amp, IR, EQ and compressor with no issues. The OTHER channel however is only receiving my Big Sky’s Reverb (and maybe the delay) from my board. It’s like it’s only receiving the wet effects, but no dry signal. It’s so weird and I’ve been wracking my brain like CRAZY to try to figure out what the heck I’m doing wrong. SO...that’s my long-winded explanation. Any ideas?
  4. Hello everyone, I have a problem with my HX Stomp. I bought it 6 months ago and been using it as both audio interface or plugged into my scarlett ever since. I'm really satisified. Lately, I decided to use it as an effect stomp in front of a tube amp (effects only, no amp or IRs) or straight into the PA. All I got from these two scenarios was disturbing noise and no sound. The routing signal has always been: guitar - jack cable - Hx stomp - jack cable coming out of the L/mono main output - Amp or PA. Nothing worked. Needless to say, I checked all the cables I used and they're all good, I used 4 different amps, 3 PAs. Has anyone ever experienced something similar? PS: as audio interface or in front of my Scarlett (L/mono output to interface preamp) works very well. Thanks so much! Love to all
  5. Hi! Just got my Line 6 UX2 (with black front). In box there was Podfarm 2.5 CD included but i downloaded from internet. Installed everything needed: License manager, Line 6 Monkey and Farmpod 2.59. For some reason farmpod is not authorizing even tho my computer and UX2 are authorized under license manager. (images attached). Also i can't load or save tunes, what the f am i missing here ?? I'm running windows 10. Thanks in advance.
  6. when im on a effect i try to use the tap to change the tempo of a specific pedal.maybe i dont know how to do this correctly...
  7. Hello, I've been using the HX Stomp as a travel rig. I like it a lot, only problem is the expression pedal doesn't seem to calibrate properly. I've searched the internet up and down to no avail. How do I calibrate my Dunlop expression pedal to work as 0 being heel, and toe being 100? Currently, regardless of my min/max setting, the HX believes the halfway point is 100 and goes back down to zero. I'm not using a TRS cable to connect the expression pedal. Thank you
  8. Does anyone else have the issue of glitchy unreliable footswitches on the Helix? I've had two units The first had 4 unreliable foot switches after a month of use at home.. And after 6 months or so the joystick failed totally so the store got me a new unit. That one now has 2 unreliable footswitches... problably more to come. I'm really taking good care of the unit, so I'm left to think there is a general quality issue with these footswitches. However Line6 Support tells me otherwise: Hi there, sorry for the trouble with your Helix. The defective switch needs to be replaced by our service center. Therefore please contact your Line 6 reseller from where you've purchased the unit - or alternatively you have the option to contact our Danish service center directly: Highend Skjulhöjalle 57 Vanløse, 2720 +4538711114 info@highendmusik.dk We haven't received many requests regarding footswitch failures and the repair should solve the issue. Nonetheless I will pass along this information to the product teams, so they can look into it. Best regards xxxxx Technical Support Line 6 Support Europe And I don't really want to pay for repairs of a lollipop quality component, in an otherwise nice product.. Am I really one of few having this issue?
  9. richarst

    Mr

    Hi, I am using the UX1 to plug my guitar in to my Mac (I'm on Catalina) to record using logic pro x. It lets me play/record for about 30 seconds and then basically just feeds back one never ending sounding horrible note (no its not my playing, classic lols). I have recently updated my line 6 software & mac, changed cables. All the usual things I can think of but nothing works. Has anyone had this problem or know how to fix it. Many thanks! Rich
  10. Hello, bought a brand new HX Stomp. It won't connect to my pc (Windows 7 x64). Problems found: - USB Audio Device has a driver problem. - HX Stomp doesn't have a driver. Are the driver available for download somewhere? None of the software provided, in the Downloads section of Line6's webpage, are able to "see" my HX Stomp.
  11. I bought a used Floor Pod Plus from Guitar center and I'm trying to hook up the midi ...the Vyzex sees midisport but it wont interface with the floor pod plus...what am I doing wrong...Windows 10 64
  12. I'd like to know if this information about the overheating lithium ion batteries on G10 systems is true. I have seen it here:
  13. Hi, all, Of course, I seem to have the one problem that I cannot find on Google, YouTube, etc, so her I am.. i have just just updated My Helix Native to the latest iteration and I have also purchased IR’s from Line 6 and Dl’ed the free Allure pack, as well. the problem is I can’t seem to be able to use them. They don’t drag and drop as it shows in videos, also when I drag and I are to where I want ita white no go sign appears that seems to be telling me “No Dice, Baby.” can anyone share a solution with me? Thanks in advance.. Holly
  14. Hi Sorry if my english is not very good, I'm Indonesian I have a problem with line6 POD Studio GX The output from the line out/headphones is mono, i can't make it stereo. Pan pot doesnt change the output sound panning. Here are some things that i've done to fix the problem (but not work) Reinstall the software Change the headphone/line out jack till 6 times Updating to the latest driver/software/monkey etc Installing it on different computer Installing on different OS (Windows XP/Windows 7) Setting the line6 audio/midi setting None of the above is work. Usually i can fix some problem like this, I've been using many line6 product since 2003, and i'm working as line6 endorser for PT. Citra Intirama in Indonesia since 2005. So usually i can fix small problem like this. But this one is different, i thing i got a defective unit. Please help. Maybe i miss something. Thanks
  15. I bought a refurbished Firehawk FX that always boots into a weird menu. I'm not able to exit the menu, nor I can perform the factory reset. I've tried updating the device to different version multiple times on two computers but the problem persists. I'm aware that this menu is propably the so called update menu I've heard some people talk about which is supposed to be opened by pressing A+C buttons when powering up, but I haven't seen any pictures of it anywhere so I can only guess. So I took a video: Should I assume my Firehawk is broken? I can still return the device. EDIT: Each time I've performed an update, the updater has indicated that the updates succeeded.
  16. I have a 2018 Macbook Pro and up until about 2 weeks ago, the DAW I use and HX edit doesn't recognize my HX Stomp. Is this likely because of a problem with Catalina? If so, when will it be fixed? Anyone else experiencing this problem?
  17. I am a relatively new user to the Helix and I'm having an issue with latency when I'm switching between snapshots in a given bank. When I purchased the unit it had firmware 2.3 installed and I updated to the latest firmware version and everything went smoothly. I cannot say for sure but I felt like I wasn't getting a latency issue when switching between snapshots before the update and if I understand correctly I shouldn't be having that issue. Like I said, I'm not sure if the latency was existing before the update but it is definitely present now and it will make my music unplayable due to dynamics and what not. If anyone can give me some insight here that would be super appreciated, thank you.
  18. Having a problem with a DL4 that I recently purchased. I've attached a recording to this post (the recording is clipping a tiny bit, apologies for that). Basically when I switch any delay on, the guitar signal gets cut very briefly and then comes back with delay, instead of just carrying on with added delay. You can hear it happening 3 times on the recording I've attached, every time I release the switch to trigger the delay. Has that ever happened to any of you ? Any thoughts ? Line 6 - signal cut.mp3 Thanks in advance Greg
  19. I have a problem with the POD HD 500X. I'm normally playing at home then I want to change from the EXP1 to EXP2 to use the Wah effect, but the POD shuts down and it begins to restart over and over again without starting. Waht could it possibly be? FX overuse? Wrong calibration?
  20. I was playing with my spider iv 75 and suddenly it stopped and the panel went crazy as you can see in the picture. I can't change anything. Any solution for that? thanks
  21. I have a JTV-69 (Korean) paired with an HD500x and the acoustic models are giving me a major issue w/ the sound when hitting certain frets. Typically the string/fret that make this noise is A-7&8th fret and also D-4th fret. The sound is almost like a feedback and horrible resonance sound where the sound is much louder than the other frets. Anyone else notice this issue with the acoustic models.
  22. Hi, i have a problem with my pod hd500x: when i plugin my pedalboard to the pc for edit the tones and exit in my amplifier, the tones sounds really good, but when i don't plug to the pc the pod all of my tones have a really lollipop sound, with a lot of interference and really high tones that make the tones noisy. I tried all the way a can to solve this problem, but i haven't found a solution. this is a really sad thing beacuse i have my pod for 8 moths and i can't use it live because i can't bring with me my pc. I hope someone can healp me solving that problem.
  23. Hi, I bought Helix lt in April 2018, since then I was very satisfied with this unit. Since almost 2 months, the Helix onboard expression pedal is behaving very random, being this the second or third time it happens to me: The expression pedal stops working for no reason. The switch toggle from exp 1/exp 2 works fine, I've tried switching presets, snapshots, switching from exp 1/2 , deleting Volume block and adding it again, new preset with volume block, etc. Im thinking also in a factory reset, cause this is very annoying. The worst part is that it happens while gigging, from one part of a song to another, the pedal stops working. I don't want to lose confidence on this unit but it's giving me a hard time. If I'm using it for swelling, well , it is a FAIL if the unit's expression pedal behaves randomly. I have external expression pedals, but using one doesn't fix my issue. The first time it happened to me, it lasted like 1 hour or so, this time I don't know. I just switched it off cause I was tired . I started to look on google hoping to know what was happening, but I think it only happens to me, since there's no other cases like mine in forums, at least. While digging I found out this thing has an optical sensor, but nothing else. Maybe that's the trouble, the damn sensor. Can you help me with this? Thanks
  24. I recently bought a Pocket Pod (yesterday, in fact), and since then I've only got it working when it's connected to the PC via the USB cable. It works perfectly in that case, but as soon as I remove the cable, it stops working. I've tested it with batteries only or with a power supply, and none of it works. The only case when the Pocket Pod functions normally is when it has either batteries or cable plugged in, and it's connected to the PC. I've read that the device needs a mono cable to activate, but I've been using a stereo one and there's no problem. Maybe the cable works when the USB is plugged in, but it doesn't work as a switch for when it is not. Should I try a mono cable or is there another problem? Thanks in advance
  25. Hi All, lately I am having quite a lot of trouble with my Pod XT Live floor effects. When I call up a patch while playing, it will sound OK for the first few seconds and then lose some volume and sound really dull. Also when I have selected a patch the screen on the pod will change between the name of the patch and the dialling buttons (like when you edit the patch) I hope this makes sense. It will keep on doing this constantly. Anybody have any ideas on how to fix this? Because for the moment I am thinking of throwing the whole unit out and getting a different one as I am gigging 2 / 3 times a week I have to be able to trust on my gear. Any help is welcome. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...