Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'v2.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Some people have reported that after a JTV flash upgrade usually to v2.0 or v2.1, that the B and E strings have very low volume levels in comparison to the E,A,B,G strings on some models. Some have reported that a subsequent reflash or two fixed the problem, and others that they had to roll back to v1.9 to obtain models that had balanced string volumes, and finally some dived in to Workbench HD and tweaked the affected models to balance out the string sounds. I recently hit this issue when I upgraded to v2.1 and a subsequent reflash did not fix it, and as I had a gig coming up I had to roll back to v1.9 as a quick way to get back to balanced string volumes as I did not have the time to go in WB HD and manually adjust for the differences. I think It would be very useful to find out why this problem occurs and why it only affects some users and hopefully Line 6 can then fix the problem. So if we can gather plenty of useful data in this thread then we can pass it on to Line 6 to investigate. Please answer the following questions: if you have you ever had E and B strings at very low volume immediately following a flash upgrade? (a) what flash version were you upgrading from and to? ( B) what model JTV were you updating? © were you updating directly via JTV dongle or indirectly through an HD500 or HD500X or other device? (d) how did you fix the problem? (i) reflash firmware? How many times? (ii) tweaked string volumes global and models in Wokbench HD? (iii) roll back to v1.9 or another fw level? (e) have you ever experienced this problem on a fw release earlier than v2.0 and if so, what level was it? (f) which models had the problem? My answers: (a) v1.9 to v2.1 ( B) JTV59 © updated via HD500 (d) attempted 2 reflashes, but then rolled back to v1.9 (e) no (f) T-MOD positions 1,3,5 and SPANK 1 though 5 Thanks in advance for your help and answers.
  2. Ngoins01

    Dt25 V2.0 Update

    I am attempting to update my dt25 to version 2.0. I have it plugged into a mac mini running mavericks via a mil usb-midi interface. Everything seems to be installed correctly, but when I launch Monkey to update the software, the only device that appears in my drop down menu is "PODxt". Even when I click the "Connect to MIDI Device", "PODxt" is the only thing that appears. It would be great to get my amp updated. If anyone could help, it would be appreciated.
×