Jump to content
Sign in to follow this  
mrblinky360

NO SOUNDS COMING FROM THE M5 STOMPBOX MODELER WHEN EFFECT IS OFF!

Recommended Posts

Hi, I got an M5 Stompbox Modeler for the pas 2 years and i  really like it. Problem is, since the past few months, i have a problem. If the M5 is on and the effect (lets take heavy distortion for this example) is activated (which means the red light on the on/off is there) the sound is completely fine. BUT if i just press on the ON/OFF button, i'm supposed to hear my clean guitar settings that is coming out of my amp (its pretty much like that for every pedal in the world lol pedal effect off=amp's sound) The problem is that when the effect if OFF, i can't hear anything like if my guitar is no plugged. All my cables work fine (i tested every single one of them) and its only when the effect is OFF that it doesnt work. So i can't use it on stage now because if i just turn off my distortion, i dont have any sound coming from the amp :P 

 

If anyone can help me thatd be cool :) (btw i'm not an expert in electronic stuff so telling me codes and stuff will just confuse me xD just explain what you mean and that should be good :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a problem where my M5 does not see the input coming in from my Guitar. Any help on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...