Jump to content
Sign in to follow this  
guitarmech111

Variax Workbench - Taking A Very Long Time To Initlize And Update

Recommended Posts

Does anyone else think that the Variax edit workbench takes too long to initialize and update? It takes forever to initialize and update here. I have an 8core CPU that is lightning fast. The workbench acts as if it is being strangled. I have reinstalled it twice and still no joy.

 

I have the dream rig and I am using the HD500 for the interface. I am also using the JTV59

 

Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it is slow. But in order to say whether there's some problem causing things to be slower than usual in your case, you need to tell us how long 'forever' is. Can you time it and post the results? Do it several times and take an average.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I update the entire set of models and alternative tunings it takes about 1-2 minutes.  Updating single presets are very fast.  I'm fine with it as I'm happy to have the capability.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post how long did it take to update...I've been waiting for around 2 hours and nothing...is this normal or I just hit the quit button?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...