Jump to content
Sign in to follow this  
ajktsb

Strange and bothersome HD Edit situation

Recommended Posts

I am having a strange behavior whenever I use the HD Edit software. When I am trying to edit the pedal parameters on ANY amp the tab always goes blank after I choose the amp. It happens about 75% of the time. It's as if the laptop mouse button is stock. nothing like this happens on any other software while using the mouse buttons. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having a strange behavior whenever I use the HD Edit software. When I am trying to edit the pedal parameters on ANY amp the tab always goes blank after I choose the amp. It happens about 75% of the time. It's as if the laptop mouse button is stock. nothing like this happens on any other software while using the mouse buttons. Any ideas?

 

I've seen this before with RiffWorks one time when I worked the program really hard. It started to flake out like that. I was getting a "runtime error" message and I haven't seen it happen in a long time since I learned how to better use that program. It must be a sort of instability but I'm no expert.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...