Jump to content

Brand New Pod HD Desktop just died on me......help


bushrat53
 Share

Recommended Posts

Bought it on Monday delivered on Thursday up and running by Friday then after downloading a customtone it just won't work, tried re-downloading the drivers but it cannot be recognised by the Line 6 monkey which keeps on prompting me to say I have a Bass Pod XT.,.,.**** all I get is a line 6 screen which flashes every five seconds, no response from any of the knobs or dials..... not good not happy

Link to comment
Share on other sites

not good not happy

 

Have you tried doing a reset? http://line6.com/support/page/kb/_/pod/pod-hd/pod-hd-desktop-faq-r27

 

Q: How do I reset the global settings of the POD HD?

A: Press and hold the Left Arrow button on the 4 Way Nav as you power on the POD HD. This reset resets the global settings back to factory defaults and also renames the Set Lists to factory as well. NOTE: This DOES NOT reset the presets of the POD HD. That requires re-installing the flash memory using Line 6 Monkey. (Same as Factory Reset above.)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ok guys problem solved, thanks Brazzy for the link, I was pressing the looper arrow whilst powering on to try and reset it instead of the toggle left arrow, what a plonker I am got myself into a right 2 & 8 was spitting feathers by the time I went to bed last night but this morning after reading the members reply to my dilemma I managed to do the correct procedure and hey presto its working again, so I consider myself severely reprimanded and will spend the next two nights in the garden shed by way of punishment, of course I might take my guitar, Pod HD and headphones with me so that my period of incarceration will not be entirely wasted.  Of course I would like to thank all of the members on this forum who kindly tried to help me with their advice.......

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ok guys problem solved, thanks Brazzy for the link, I was pressing the looper arrow whilst powering on to try and reset it instead of the toggle left arrow, what a plonker I am got myself into a right 2 & 8 was spitting feathers by the time I went to bed last night but this morning after reading the members reply to my dilemma I managed to do the correct procedure and hey presto its working again, so I consider myself severely reprimanded and will spend the next two nights in the garden shed by way of punishment, of course I might take my guitar, Pod HD and headphones with me so that my period of incarceration will not be entirely wasted.  Of course I would like to thank all of the members on this forum who kindly tried to help me with their advice.......

 

Glad you got it going! I spent my fair share of time in the garden too, lol. Hope you have fun with it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...