Jump to content

no sound withe rocksmith


Recommended Posts

Hi,

I recently connected my UX2 saoundcard to my PC, but sance a connected it i cant get any sound from my bass guitar  in rocksmith
(http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-GB/home/index.aspx).

Before that it worked fine, but now when i plug in my guitar its like its not recognizing i plugged it, and also there is no any other sound that is usually in a background.

I asked them, but they suggested that iv ask here if there is some kind of software settings that will allow me something like that, because UX2 is working fine.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

No, i used them on different computers...but now since i put them both on my PC, i dont know how to get them working together....its like rocksmith is not recognizing  UX2 as a sound card...
I really dont know whats happening. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Are you trying to use the UX2 as your input ? Or only as an output ?

Because Rocksmith only work with their "Real Tone Cable" as an input.

 

And as this cable is an ASIO interface, I don't think you can run 2 ASIO interfaces at the same time.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...