Jump to content
sparrman

12" speaker stopped working

Recommended Posts

Just got a amplifi 150... was streamning audio from my Phone and after 1 hour it suddenly lost the 12" speaker any help?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try a factory reset.  If that doesn't work, then just take it back to the store you bought it from and get it exchanged for a new one.  If you bought it from a reputable store they should have a 30-day return/exchange policy  (at least all the stores in my area do).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing with my 150. Had it for 6 months & now no woofer. Just got it back from the repair shop & still same problem. This amp did everything I wanted it to do, & but now I wish I'd just walked pass it. BTW the audio when using headphone jack still works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got a amplifi 150... was streamning audio from my Phone and after 1 hour it suddenly lost the 12" speaker any help?

just happened to me, any answers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got a amplifi 150... was streamning audio from my Phone and after 1 hour it suddenly lost the 12" speaker any help?

HEY BUDDY HAVE YOU SOLVED THIS PROBLEM?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...