Jump to content
beatty2387

Amplifi only 4 presets

Recommended Posts

I have just got the amplifi 150 so I downloaded the remote app then connected my foot board to the amp to get the 100 presets. It came up you need update when I updated the firmware it give me all the banks but they where empty except the four you already have can someone tell me what the problem is are what I'm doing wrong please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm w8 a sec to download it from amplifi and did you make hard reset after update ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm w8 a sec to download it from amplifi and did you make hard reset after update ??

this problem also happens to me! how should i do to download or reset to get the preset list back?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to do a factory reset.

 

AMPLIFi 75/150/TT: Press and hold the Master Volume knob and Tone button as you power up the amp.

AMPLIFi FX100: Press and hold the Master Volume knob and the TAP button as you power up the unit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...