Jump to content
psanchez72

Amplifi amp unable to connect via bluetooth post ios 8.3 upgrade

Recommended Posts

I have recently upgraded my iPhone 6+ to iOS 8.3 and since that time, the Amplifi app will no longer connect to the amp. I can confirm the bluetooth connection is working, i can play music to the amplifi via the itunes app, as well as the amplifi app, but it fails to connect. I have uninstalled the app, reinstalled it, also forgot the amplifi bluetooth device and re-added it, still same issue.

Any one else seeing a similar thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working fine for me, on both my iPad Air 2 and my iPhone 6, both running 8.3.

 

Did you try restarting your phone after forgetting the bluetooth device (before re-pairing)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried power cycling your phone and factory reset after forgetting the connection and before re-pairing?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Triryche, Jaguar9080 for both of your replies.  Doing a hard power cycle seem to correct the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried power cycling your phone and factory reset after forgetting the connection and before re-pairing?

I' m sorry, how to make a factory reset on AMPLIFI 150? It seems to me I' ve made a bad update of software

Share this post


Link to post
Share on other sites

AMPLIFi 75/150/TT: Press and hold the Master Volume knob and Tone button as you power up the amp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×