Jump to content
bendtaaen

HD500x doesnt load Vintage amp pack

Recommended Posts

Hi

 

I purchased the vintage amp pack a couple of weeks ago. Due to a busy Schedule I hav just now gotten around to installing this.

 

I followed all the instructions.

 

Updated drivers and software with the Monkey. (I can see the clobal eq)

 

with License manager I authorized my computer. I can now see the Vintage amp pack in the License manager.

I then Authorized my HD500x And clicked INSTALL.

 

The dialog box "recycle power...." appears. BUT no Vintage Amp pack to be seen either in the Licensemanager or on the HD500x itself - (Standard model set - under Amp pack)

 

I tried to unauthorize my HD500x and authorize Again - no success

Please advice - Thanks

 

 

Kind regards

 

Bendt Aaen

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you perform a global parameters reset? You need to do that too after the firmware update. Also best to recalibrate the pedal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi thanks for getting back to me.

 

Yes I (of course) turned the power of and back on Again :-)

 

Resetting the global parameters didnt help.

 

 

Kind regards

 

Bendt Aaen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I think that the problem lies in the License-manager or the Cab-pack itself.

 

The Vintage cab-pack appears under my authorized computer NOT under my Authorized HD500x.

 

I have tried to attach a Picture of that -  No luck

 

Kind regards

 

Bendt Aaen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried on my MAC - Same.

 

But I noticed in the License manager under the Add-ons window:'

 

Note: POD Farm 2 and model pack- add ons require POD Farm 2,5 or later installed……..

 

Do I need to install this. Or  did I get a wrong Amp Pack?

 

Will look at Glen Delaunes video one more time

 

Kind regards

 

Bendt Aaen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems I got the wrong Pack.

 

Possibly my mistake……... :wub:

 

Buying the right one solved it 

 

 

Thanks for helping

 

 

Bendt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×