Jump to content

XD-V70 handheld - no audio anymore


Recommended Posts

Hi!

 

Today I had a big problem with my XD.-V70 microphone. Connection between transmitter and receiver was perfect, but I had no audio signal on the receiver.

As I have also a shure SM58 wireless handheld I tried the following: I took the Shure's capsule and put it on the Line6 transmitter - audio worked perfectly. Then I tried to put the Line6 capsule on the Shure transmitter - and it worked also!!!

Well, I really cannot understand why the Line6 capsule won't work with the Line6 trasmitter, maybe anyone can explain it to me?

 

Thank you very much and greetings from Italy!

 

Andy

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ok, now things have changed as no capsule will work on the XD-V70 handheld anymore, so there is a problem with that part. Maybe it's a known problem and how can I handle it?

 

Thank you again

 

Andy

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...