Jump to content
Sign in to follow this  
blackhatch

POD XT stopping audio service and now won't turn on (not the win8 problem)

Recommended Posts

sup guys!! I have a problem with my pod and im pretty sad :/ i use it everyday for playing and listening music. The problem started like 2 months ago it randomly stop the audio service in windows and when it happens you can see the line6 logo in the pod lcd screen, like it turn off and on by it self and i had to 'real' power it off and on again and it always worked. Like 3 weeks ago i was hard to turn it on, i had to power it off and on like 3 times and it worked, today my pod is finally dead, it won't turn ON. I disconnected everything but nothing happens.

I have the original power supply with the line6 logo on it and it works perfect (9.1v).

 

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Dude,

 

I would try a different power supply (borrow one or see if a friend has one)  to see if that "wakes her up". The PS can die  - if that doesn't fix a
dead" pod things look grim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well after 3 years now i have a pod x3....but i solved the problem by just changin the power conector inside the pod!! just that, after that i sold it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...