Jump to content
Sign in to follow this  
CreepyMo

Strange FX knob range error with Tweak assigned parameter

Recommended Posts

I've noticed a strange issue when controlling my Tweak assigned parameter with the FX button on my Firehawk. What happens is, for reasons unknown, the parameter value range of the knob (all the way to the left to all the way to the right) will change from going between 0-100 to  something like 0-xx  So far on one stomp box I only got a range from 0-56.  On another my range was 0-44.  I noticed that when this happens, the white LED on the volume knob does no reflect the actual position that the FX knob is in.  So far I have to reboot my Firehawk FX to get the correct 0-100 range back.

Is there something I can do to avoid coming across this in the future or is there a fix somehow?

Thanks

-CM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah check that, it would seem some sliders are inched in a bit either end on some of the default settings

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did...and realized that that was the problem.  Thank you!  Lots to absorb on this app...I love it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

See FX Tweak Assignment indicator example on the far right

 

1435262143_968489628_FireHawk_EXPRESSION

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...