Jump to content
dan5150

Flextone Duo And Floorboard

Recommended Posts

Hey Guys,

 

I recently got an original Flextone Duo with a floorboard as part of a trade. The floorboard is in excellent condition.

 

Overall it seems like everything is working as expected, however when scrolling up or down through the banks using the floorboard, I never really see the User or Preset tones. Everything is always in (E) edit mode.

 

I did the documented factory re-set on the amp (holding down a-b-c-d while powering up). I am wondering if there is a battery in the amp or in the floorboard itself that may need replacing.

 

Any ideas/help would be great.

 

Thanks!

 

-Dan-

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I think I found the answer. Looks like this is a known issue with the 1st gen Flextones. Their program store feature isn't backed up by a battery so as the components age, the feature starts to fail.

 

Without the floorboard plugged in, I am seeing the exact same behavior as documented in this post:

 

http://line6.com/support/message/379230

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...