Jump to content
Sign in to follow this  
Henrikiscool

Pod HD500 Issue

Recommended Posts

My PODHD500 was plagued with the boot up loop a couple of weeks ago. At that time i was busy with school so i just put it aside, with the intention of looking into it later. After reading several threads the fix seemed easy enough.

 

The first thing i tried was the left directional pad held down boot-up method, did not work (ironically enough holding the down direction for updating the flash does)

 

The other methods involved connecting the pod to the pc

My problem is that the only pc i have at the moment has never been set up and connected with the pod thereby i had to install Monkey again and download the driver again

 

So i download the driver installation wizard 

 

On the last step of the installation 

 

It asks me to connect to the pod  it states "windows will begin standard hardware driver installation" but my pod is in a boot-up loop so it never gets recognized. i hit next anyway and then "finish"  hoping for it to work but nothing, Monkey still states that i need the driver (with the yellow exclamation sign). i try again and again rebooting my pc re downloading the driver, everything i can think of but nothing works. 

 

Is my only option using a different podhd500 during the prompt just so i can just install the driver properly? before i even get to fixing the bootup loop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...