Jump to content
Sign in to follow this  
Cristianelqui

Spider III black squares in screen

Recommended Posts

Hi, I was playing guitar with my amp spider 3 and when changing channels with the pedal FVB express the amplifier became stuck and did not emit sounds and no buttons worked. I decided to turn it off and on, but when I turned it back on no buttons lit up and even the saved presets would not load. the preset display only had a few black boxes. please help this is the only thing that can work at this time and it cost me a lot to have this amp. because i do not want to lose it, thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have heard of this before, if a factory reset does not do anything, then you will need to bring the amp to an authorized service center for evaluaiton and repair.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks, but where i can to bring the amp? because here, in chile i can't to find any authorized service center (sorry, i have any bad english, and need to learn more)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...