Jump to content

Recommended Posts

Howdy Folks,

 

I've had this issue for a while (1 year +), but recently bought a new Mac which I was hoping would solve it, however, no solutions as yet. I'm using a Toneport UX8 with a 2013 iMac, along with Pod Farm 2.5. My preferred Audio Format is 48khz, yet when I go into the Audio/MIDI set up on OSX and change the default to 48khz, it does not save and every time I reboot the computer I have to reset it to my preferred choice. Does anyone have a solution to this yet?

 

Cheers,

 

ED.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happens if you set the sample rate in the Line6 Audio-MIDI control panel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unless I'm missing something, the Line 6 Audio-Midi control panel only links back to the Audio/MIDI set up on OSX. There aren't any independent options to change the sample rate :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

you probably need to set your internal mac card to 48 as well, it may be switching back and forth as it detects the settings of the other card?

being a USB device the ux8 isn't as instantly available to osx as the builtin audio facilities... just an idea though...

i find apple in general to be alot more effort than windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...