Jump to content
jgrnfld

Vyzex Updates Don't Remain On My Pocket Pod

Recommended Posts

I have created several tones and stored them in the USER 1, 2 and 3 slots and as L6T files on my computer and I have stored the entire bank as an SQS file. I renamed those slots to Compressor, Compressor Echo and Crunchy respectively. I opened the SQS file and clicked to sync it with the Pod and everything seems to work fine as the tones were on the Pod where I stored them. I exited the editor and disconnected the USB cable and the tones remain on the POD and I can up and down arrow between them. Once I hit a left or right arrow, the tones disappear and it's back to USER 1, 2 and 3. I then tried loading the L6T files in the USER slots in the virtual editor and synced them manually with the Pod. Same result. Can someone point out what's wrong with my process that is keeping this simple save from working?

 

Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem solved. I didn't push the button enough on the Pocket Pod when it found USER BANK 01. Another push got me to my saved tones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...