Jump to content
Sign in to follow this  
Rakoshiy_Nelch

Help me!!! POD HD 500

Recommended Posts

Hello. I've got a problem with my POD HD 500.  

It's hang up after the flash memory updating. The Monkey get a mistake:

(Code 8000900C) MIDI device timed out waiting for a response. 

Now it shown a "UPDATING FLASH..." on the POD display and nothing happens for a very long time.

I've been reset it by holding "<", but it helps nothing. There is a load preset("Acoustic") on display but no one switch is work.

What shall I do?

POD_HD500.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone else might be able to help you.(unless all are at the Helix forum) Or you can do a search as I have seen this issue and there is a fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to the downloads page and download the flash file, then select within Monkey "update from file". That's the first thing to try.

 

Then report back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...