Jump to content
Sign in to follow this  
PaulRGuitar

Help! Pod HD Pro X no sound

Recommended Posts

So i got the Pod HD Pro X today, but I cant get a sound out of it. My headphones are plugged into the Phones input at the front, the guitar in the guitar input of course. As input mode i selected guitar and as output Studio/Direct. The Pod HD is connect to my PC via USB. I have installed all drivers/software and the monkey does not show any new updates available. I can change the effects in Pod HD Pro x Edit and the pod hd is also reacting but i still have no sound (when playing music and stuff) and no guitar sound... I used the Line 6 UX2 before and I just had to plug in the guitar, the headphones and the USB and I had sound when watching youtube videos and stuff and guitar sound when I opened Pod Farm... Help me please!

 

Greetings :)

 

Edit: i dont know what I did, but i hear the sound the PC makes now, but still no guitar sound, although the signal is shown in Reaper and the Tuner is also working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...