Jump to content

added a second DT 25 but it makes my HD500 stick on amp knob screen


Recommended Posts

Ive been using an HD500 & DT-25 for a few years. Recently added a second dt25 for stereo. Worked fine till recently. Now when I connect it via L6 link my HD500 screen goes to amp knob view & freezes. This only happens when the recent DT is added to the chain. Any thoughts?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ive been using an HD500 & DT-25 for a few years. Recently added a second dt25 for stereo. Worked fine till recently. Now when I connect it via L6 link my HD500 screen goes to amp knob view & freezes. This only happens when the recent DT is added to the chain. Any thoughts?

 

Yes; I have one possible idea: are you using the correct AES/EBU cabling? Not regular XLR cables?... I have read reports of issues with Line6Link using regular XLR instead of the correct AES/EBU (110 ohm digital cable). I had a few lengths made by BestTronics; 10', 20', 30' (I also use them with the L2/L3/M20d rig, which definitely required AES cables)

 

Best-Tronics:

http://btpa.com/AES-EBU1-XX.html

 

Or the Line6 branded option:

http://www.sweetwater.com/store/detail/L6LinkMedium

http://www.sweetwater.com/store/detail/L6LinkLong

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...