Jump to content

Helix Rack Tap Tempo Oddity


inveigle
 Share

Recommended Posts

Even after setting the "Tap Tempo LED" to Off in the global settings it will come back on if I use the Tap Tempo button on the Helix Rack rather than the floor controller. When I go into the global setting it says it is off even though it is blinking. I have to turn it from Off to On and back to Off to get it to stop blinking. I did a factory reset and reinstalled 2.0 but the problem persists. Can anyone else try this to see if have the same results please?

 

Support ticket opened.

Link to comment
Share on other sites

Confirmed just now - exactly as above.

 

... actually, using the Helix Control's tap tempo footswitch turned it back on for me also - as above, the Global settings still shows it as off.

 

Thank you MonkeyXT. This troubleshooting should help Line 6 sort this out quickly.

Link to comment
Share on other sites

Reply from Line 6

___________________________________________________________________________

 

Line 6 Support replied to your support request with the following:

Hi,
Thanks for the input.  This is a indeed a bug.  It has been logged and will be fixed int he next update.

Thanks,
Line 6 Support

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...