Jump to content
pablo04071978

Toneport UX2 won't work!!

Recommended Posts

I bought my Toneport UX2 about 10 years ago and love it. I have just bought a new computer with Windows10 and have installed everything. It should be fine but every time I try to select a tone I get the message 'hardware service unavailable'.

 

Can anyone help???

Share this post


Link to post
Share on other sites

when I went to 10 I had a few glitches on the UX8.

 

I had to deselect the stock audio card again...disable it.

 

the reboot a time or two and I ran the Line 6 Monkey to make sure the drivers are all up to date.

 

I also had to set the Windows Soundcard stuff up again and set it to 24/48, as 10 had changed it to 24/96 and no sound was heard etc..

 

Its been on now without issues for a few days. Unforunately WIndows 10 will Update as it pleases and this is a bad thing because Windows will update drivers sometimes for the general public and mess up the "audio specific stuff" that we recording heads do. 

BUt its a fairly small effort to reset it and I have a feeling we will be forced to become experts at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...