Jump to content

After launch or BT connecting remote app autostarts song without cause


rockroadster
 Share

Recommended Posts

After launch or BT connecting it happens that remote app autostarts a song from my iTunes library without me having selected it and pressed play. I cannot figure out exactly when and when not, but every now and then after launching the remote app or establishing the BT connection. It is always the same song (strange enough a song which I never played before via the remote app) , so I have to go to the tab in the remote app and stop the song manually.

Any suggestions how to fix that?

Cheers

Peter

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Maybe check the "car play" settings in your phone if it is an iphone. I experience this a lot in rental cars immediately after connecting via bluetooth. It starts in alphabetical order with the first song in itunes library. Can't tell you how many times I hear "Actual Proof" by Herbie Hancock when I'm on the road! lol. This may help with the issue. Good luck!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...