Jump to content
Sign in to follow this  
james92789

cant connect spider iv hd150 to pc

Recommended Posts

having trouble connecting my amp to my pc though a fbv express mkii i have spider edit but it says at the bottom no line 6 device detected when it is 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try moving the USB plug to a different port. I had the same problem initially and that is how I got mine to work.

 

Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you updated the firmware yet?

1) Disable firewall and anti-virus software.

2) Got to Line6.com and download and install Spider Monkey.

3) Plug in the FBV MkII and update the firmware if Monkey says it needs to update.

4) Plug the amp into the FBV and update its firmware if Monkey says it needs to update.

 

With some O/S Monkey may not recognize the FBV when plugged in, this happened with an old Windows version I had.  I used a different computer with a different Windows on it, and was able to update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...