Jump to content
  • 0

unknown device pod HD300 drivers


Good morning,

I ask you please to help me.

I have a problem with the HD300 pod usb downloading the driver on pc tells me that the device is unknown and I can not connect it to your PC.

I have already reset the pod 300.

by starting the installation of the drivers from the .exe at one point he tells you that you should see a screen when connect usb HD300 pod asking you to force the installation of the driver for compatibility.

to me this pop up, this screen does not open, so I follow the procedure that tells me that the drivers are installed.

Also at the beginning when I linked the pod HD300 in the indication of the USB port and features I could see that the manufacturer was line6 that the door was appointed instead HD300 and now unknown device.

please give me a hand thanks

Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

More than likely it is a problem with your PC recognizing the HD300 (unless it is a used HD that already had problems). Try using a different USB port.


If you still cannot get it to work, in order for someone to really help you, list your OS.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now