Jump to content

Pod Edit Doesnt Recognize My Pod Anymore , Help !


Darkside-prince
 Share

Recommended Posts

I got a Pod HD300 and I have been really happy with it for like 2 months , a short while back , I downloaded some custom tones and when I was opening the in pod edit it suddenly stopped working , when I reopened it , It wouldnt recognize my HD300 anymore , all the other programs recognize my Pod , I even recorded some EP tracks with it , its just Pod edit now

 

for additional information :

 

I tried fixing it using monkey and I ran into something really weird

line 6 monkey doesnt recognize my Flashdrive firmware (but its there in my pod ) and it wont let me reinstall it !

I might take a screenshot for additional info

 

the question is : how do I fix this and get the pod edit to recognize my device again?

Link to comment
Share on other sites

It sounds like the Edit software drivers have corrupted.

Try reinstalling the drivers.

Oh I just recalled, after you reinstall you must restart your computer and that might of occurred or similar when it stopped working.

Hopefully its all good soon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...