Jump to content

Amplifi tt - terrible digital buzz tones versus mobile pod; thick fat distortions.....


milesargall
 Share

Recommended Posts

What gives?

 

I had a pod hd500 and dt 25 and got tone in between.

The dt channel IV on its own waa great. Emulate this on the pod - and it sucked tone.

Cleans not warm.

So sold it all and gave up...

 

BUT - a year ago I bought an iloud speaker and use the mobile pod (free!!!!) and it sounds AWESOME. Thick tones. Just fat and juicy.

 

So - last week I bought a line 6 wireless mic (not anti live 6 I hope this shows) and went - stuff it - bought the Amplifi tt and a express pedalboard (the 4 button one) going - they've finally got times great.

 

But I'm back to super digital sounding buzzy distortions. All of them.

 

Some of the overdrives are ok - but still digital.

 

Any comments here?

 

I'm running through the clean channel of a Marshall jtm 60 - but get the same result through my pa

 

Having said that - my black star hit Dual pedal with a valve in it is sane super fat through the emulated output into the mixer. No digital here other than the emulated output. Just writing this as a comparison.

 

Id be interested in any feedback. The sounds I'm getting as both the factory presets and off the Amplifi app are unusable they're that bad.

 

Back to my mobile pod / iloud.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...