Jump to content
Xyloking

Gear Box Freezing on Initializing DSP

Recommended Posts

I updated my drivers today to the most recent version that supports OS Sierra today. However now, whenever I click to open GearBox the boot sequence keeps stopping on "Initializing DSP" 

In addition when opening my recording software, My interface lets me run outputs through my TonePort UX1 but is not picking up and microphone or instrument input data. 


Any help would be greatly appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gearbox has not been supported for quite a long time, not sure what drivers you used.

 

In your DAW, are you selecting the Toneport as your audio input device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try POD Farm 1.12, it replaces Gearbox (except as an editor for the xt and X3 series PODs)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem with my TonePortUX2. I need to use it as an input device especially for the mic because my laptop mic is broken. I downloaded the last drivers buy no help. What should I do? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you sure the Block apps and Virus ware is off while loading this up?

 

I have everything working on a very old unit and no issues. also kill the old onboard sound card only have the UX working/enabled.

 

just guessing, good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...