Jump to content
Sign in to follow this  
jpcramerzxz

UX2/AT2035 Not working

Recommended Posts

I have installed Line6 Monkey, POD Farm 2 and Gearbox, phantom power is on for the AT2035 which is require, i also even got a second AT2035/ULX Cable to make sure that was not the issue. I am completely lost on how to get this working, it is not detecting the mic, no volume levels are moving anywhere inside my recording on windows, POD Farm or the UX2 mixer. Please help me..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have the UX2 input set to MIC in Pod Farm (the mixer page, I think).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had to change both at times when using PODFARM and GEARBOX, not sure why but on mine GEARBOX overrides and needs to be changed....but sometimes its both.

 

I need to dump GearBox but I like it too!!!

 

whens L6 going to do a 1176 series?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...