Jump to content
marikian

horrible buzz coming from my speakers after the update

Recommended Posts

any ideas?

 

My guess would be something in your global settings as they were all reset. Perhaps check your Mic vs. Line settings on your outputs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

If you use IRs, most likely it's because they got wiped and you need to load them again onto the Helix in the correct position they were in. The Helix may simply be missing that.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could also be the usual process of check all cables for secure connection, amp/speaker settings. Also, disconnect USB and also try plugging into a different outlet. You can also try lifting the ground switch on the Helix. Also, if you are plugged into a mixer make sure you don't have phantom power on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have tried everything listed above and still this horrible buzz. When i turn on the input gate it is quiet but that has never been the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...