Jump to content
Lebrac

Trouble sending sound from music library to amp

Recommended Posts

Hi there,

 

I am new to Line 6 amplifi. I just installed last 2.50.2 flash release and updated remote to 2.60.1 release.

 

I have tried to output backtrack or music from library music to the amp, but nothing happens, even when selecting Amplifi 75 as AirPlay device!?

 

I certainly have missed something but I don't know what...

 

Thanks in advance for you help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AmpliFi is not, AFAIK, an Airplay device. You can pair it via Bluetooth and it will play any music in your local iTunes library. You will need to have the AmpliFi paired to your iPhone/iPad before you can play music or make changes to tones via the AmpliFi Remote app. Once paired, you will be able to use the AmpliFi just like any other Bluetooth speaker and you should be able to stream music to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...